Tarieven

Dit zijn de tarieven voor Dapperder. Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten.

Projecten

Voor projecten met een specifiek resultaat, zoals een training, video, of een document krijg je een offerte. Hier zijn de kosten mede bepaalt door overige kosten zoals materialen, zorg, locatie, verblijf en transport en wordt er rekening gehouden met onzekere factoren.

Uurtarieven

We spitsen onze uren op in taak gedreven werkzaamheden. Dat doen we omdat sommig taken meer tijd kosten omdat het afhankelijk is van materiaal, omstandigheden en volume van het werk.

  • Consultancy en training: 120 euro per uur (rekenen per dagdeel)
  • Maken, schrijven, visueel ontwerpen, bouwen, filmen, voiceover en assistentie: 80 euro per uur (rekenen per dagdeel)
  • Reizen, opbouw, afbouw, video editing, projectmanagement en administratief: 45 euro per uur (rekenen per dagdeel)

We rekenen ons uurtarief ook over gemiste afspraken en wachten op locatie. Mogelijke overuren worden alleen gemaakt en geboekt in overleg en na digitale bevestiging.

Materialen

Sommige projecten moeten vertrouwen op de beschikbaarheid van specifieke gereedschappen zoals locatie, voedsel en drankjes, cameras, licht, microfoons, set-dressing, editing-computers, etc.

Hiervoor rekenen we per item een dagdeel-tarief. Meestal is dit een doorberekening van de tarieven van onze leveranciers, dus die zullen we vouwen in onze offerte.

Reis- en transportkosten

Reiskosten worden netjes verantwoord in een rapportage en zijn gebaseerd op de openbaarvervoerskosten, taxi, eventueel speciaal transport voor materialen en business class vluchten.

Binnen een straal van 8 kilometer van Amsterdam Nieuw West worden er geen reiskosten geboekt, wel eventuele transportkosten.