Over Peet

Hoi, ik ben Peet. Ik heb twintig jaar ervaring in de digitale design wereld en ik maak samen met mensen, techniek en toffe ontwerp-gereedschappen mooie, sympathieke en bruikbare resultaten.

Ik maak veel digitale strategiestukken met mooie vergezichten en los complexe problemen op. Ik zoek ook de verwondering die alleen bereikt kan worden door te maken.

Dus nu doe ik precies dat onder de noemer Dapperder: ik bouw en verken het effect van strategie, design en techniek via human centered design.

In een notendop

Na het behalen van mijn ingenieurstitel in hogere informatieca begon ik bij een van Nederlands eerste digitale bureaus: Mediamatic als softwareontwikkelaar. Hier proefde ik voor het eerst de liefde voor design, de passie voor maken en de verwondering van serendipiteit.

Na wat omzwervingen werd ik bij Mirabeau softwarearchitect, team-lead, video producent en content-strateeg en rolde ik automatisch in het creatieve consultancy vak: het bepalen en uitvoeren van digitale strategieƫn. In die rol was en ben ik verantwoordelijk voor strategie, customer experience en business design voor mijn klanten.

Inmiddels ben ik tevens een aantal jaar verantwoordelijk voor het toepassen en verspreiden van Human Centered Design (bekend van Ideo) op de bouw van innovatieve projecten onder de noemer van Innovatie Strategie. Daarbij geef ik ook Human Centered Design training aan collegas.

Samen strategisch en moedig innoveren

Het volgende hoofdstuk is Dapperder. Het creƫren van moed om te veranderen, te verkennen en te innoveren. Dat bereiken we samen door te doen, erover te vertellen en met name door mensen te betrekken.

Door te verkennen en te innoveren en te maken, verandert een strategie in een bewijs van de toekomst gebaseerd op de ambitie en kracht van team, kennis en visie.

Wil je weten wat ik heb geproduceerd voor anderen? Kijk dan snel op peetsneekes.nl