Samen

Ik ben Dapperder begonnen omdat de wereld individualiseert en het lijkt dat we de kracht van samen zijn vergeten. Dat is zonde en stagneert ons als mens, maar ook bij bedrijven. Het kan veel toffer! Dapperder brengt dat terug, want als je samen dingen maakt, dan begrijp je beter, ontdek je meer en verander je positief. En is het veel leuker 🙂

Peet Sneekes

Neem bijvoorbeeld de banken, winkels, overheden en zelfs sociale media die ondanks alle techniek nog steeds vast zitten aan ‘mijn omgeving’, terwijl iedereen wel een setje vormt met vrienden, collegae, familie en vage kennissen.

Ik denk dat digitaal, maar ook hoe bedrijven werken een reflectie kan zijn van ons èchte leven, omdat je zo beter relevante en waardevolle diensten en producten kan vinden, maar ook omdat je zo aan een toffere, lievere en aandachtige wereld kan bouwen.

Dus stel dat we de (digitale) wereld een stukje beter willen maken, dan moeten we het samen oplossen. Daarvoor heb je een plek nodig, het juiste gereedschap, een manier die meegroeit en een doel die mensen samenbrengt, elkaar en de wereld beter leert kennen en kan bouwen aan positieve verandering.

Dat is wat Dapperder innoveren is. De juiste ruimte maken (mentaal en fysiek), trainen om zo beter, flexibeler en daadkrachtiger te worden. Trainen bij Dapperder is: continue toepassen van empathie, maken en vertellen.